Wie zijn we?


Even voorstellen:

Uw reisorganisator Aventura Latino Americana ontwikkelt zich steeds meer als enige echte uitgesproken specialist voor Peru voor de hele BENELUX. 

  Inderdaad, Aventura Latino Americana is de enige Belgische reisorganisator die een vergunning heeft om rechtstreeks vanuit Peru te werken, de enige ook die een eigen team heeft van zowel Belgen als Peruanen met ervaring op het terrein van meer dan 10 jaar. Dit alles om Peru te ontdekken en te beleven, samen met deze begeesterde mensen :

  • de Belgen : Guy Vanackeren, Carine Beckers, Sebastien Adins (het Nederlands is is moeder taal), Christian Schepper,
  • de peruansen: Alejandro Villar, Clara Loaiza, Victoriano Chillihuani, Otoniel Hidalgo, Rosita Velasquez, Moises Noriega...

 Buitengewone kenners, meer dan specialisten, zijn zij echte kunstenaars die uw reis tot een onvergetelijke belevenis omtoveren. 

Bovendien, meer en meer reizigers verzekeren het succes van hun reis door de organisatie ervan toe te vertrouwen aan Aventura Latino Americana, hetzij de volledige organisatie, hetzij de omkadering of de begeleiding. Indien u aan deze, het zijn er al enkele duizenden, Latijns-Amerikareizigers naar hun ervaringen met Aventura Latino Americana, zou vragen, zou u merken dat hun reis, steeds opnieuw, als één van de mooiste van hun leven wordt beschreven. 
 

DIENSTEN


 
ONZE BOETIEK

Het Zakboekje voor PERU, is een kleine maar complete en actuele gids, zoals geen ander reisagentschap ooit heeft uitgegeven, die eens te meer het bewijs levert van de zorg die Aventura Latino Americana besteedt aan informatie en voorbereiding om u de kans te geven uw reis op een optimale manier te beleven. 

HOTELS & RESTAURANTS

 Aventura Latino Americana heeft ook kennismakingsreizen georganiseerd voor Belgische reisagentschappen, en organiseerde, in samenwerking met het Europees Informatie- en Promotiecentrum voor Latijns-Amerika (CEIPAL) persreizen voor journalisten en reporters van onder andere volgende media : Het Laatste Nieuws, Knack, Le Soir, La Libre Belgique, Signature Magazine, Voyager Magazine, Climats/Bestemming, Le Vif/L’Express/L’Instant, Télémoustique, de BRTN radio en televisie, Studio Brussel enz. Steeds in samenwerking met CEIPAL, heeft Aventura Latino Americana, Peru in het daglicht gesteld als gastland op ADVENTURE AFFAIR eind 1995 in Flanders Expo te Gent. 

 In 1993 was Aventura Latino Americana laureaat van de wedstrijd “Gaviota de Oro” en in 1994 van de wedstrijd ‘Sol de Oro”, beiden titels toegekend door de Nationale Organisatie van de Pers van Peru, voor de kwaliteit van zijn werk en zijn uitstekende reputatie als promotor voor Peru. 

 Heeft u interesse in een dia- of videovoorstelling, dan kan u steeds contact opnemen om de juiste data te kennen. 
 
 

Lima
Cusco
Puno
Arequipa
Nazca
Huaraz
Amazonie 

 Op INTERNET
In samenwerking met CEIPAL, het Europees Informatie- en Promotiecentrum voor Latijns Amerika, heeft Aventura Latino Americana een eigen webpagina en email-adres waar u met al uw vragen en suggesties terecht kan: 
http://www.amerique-latine.com
Back to the Homepage

Aventura Latino Americana SRL

Avenida Mariscal La Mar, 146 Lima 18 (Miraflores) Tel/fax: 51-1-447.14.44
peru@amerique-latine.com
© 1998 Aventura Latino Americana
© 2003 Aventura Latino Americana
© 2005 Aventura Latino Americana

Waar vindt u geautoriseerde reismaatschappijen in België voor Peru die met Aventura Latino Americana werken ?

U overweegt naar Peru te reizen ? Heeft u vragen over dit prachtige  land ?

Twijfel niet u te richten naar :
Back to the Homepage

Aventura Latino Americana SRL

Avenida Mariscal La Mar, 146 Lima 18 (Miraflores) Tel/fax: 51-1-447.14.44
peru@amerique-latine.com
© 1998 Aventura Latino Americana
© 2003 Aventura Latino Americana
© 2005 Aventura Latino Americana